Telekompaketet.se – Rapport VI – Hjälp Fjellner

Okej. Det är bråttom igen. Vi måste hjälpa Fjellner att fixa 40 underskrifter till 166an i morgon.

Läs hos HAX vad som är aktuellt och hos Isobel 1, 2.

Hastigheternas etik. Vi måste vara snabbare än EU nu.

2 svar på “Telekompaketet.se – Rapport VI – Hjälp Fjellner”

 1. Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.

  Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.

  Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp mom nymedia.

  För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.

  Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.

  Samt att på allvar resa den radikala parollen:

  SVERIGE UT UR EU.

  Så ett avslutande ord till alla fega wordpressbloggare. Det gäller nu att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET – eller lilla jag?

  – Peter Ingestad, Solna

 2. Hora Sängdal: Intressant. Jag håller inte med dig på många plan.

  Men, jag tänker på det du säger om att internet inte räcker. Det kan jag hålla med om. Nätaktivismen måste hitta utanför nätet för att kunna påverka ordentligt.

  Har du några bra förslag på hur detta kan ske? Det vore oerhört värdefullt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.