Telekompaketet.se, rapport del 2

Får precis reda på i kommentarerna att riksdagen näringsdepartementet anordnar ett journalistseminarium om telekompaketet. Åsa Torstensson ska ”informera”… men endast journalister med pressleg är inbjudna att ställa kritiska motfrågor.

Snacka om att bygga exkluderande katedralstrukturer! Så bloggare räknas inte? Informationen och kunskapsbyggandet började på internet ffs! Detta återspeglar en oerhört konstig demokratisyn, och jag kräver att näringsdepartementet ändrar i sin inbjudan.

Annars får vi väl anordna vår egen presskonferens… det här luktar desinformation. Ska journalister serveras med ”sanningen om telekompaketet” på det här sättet…

(jag hoppas även att Piratpartiet ser det bisarra i detta)

7 reaktioner till “Telekompaketet.se, rapport del 2”

  1. Går det inte att prata med några som kommer att gå på den presskonferensen och be dem fråga varför de valt att stänga ute alla utan pressleg och påpeka att det är odemokratiskt? Bara en idé…

  2. Tamm – jo, det gäller att kontakta journalister som har tänkt att gå, och be dem ställa just den kritiska frågan (och många andra).

    Isak – jag har inte helt kollat upp Torstensson, men att döma av hennes motvilja till 138an, så finns det risk för att hon ska ”säga rätt saker till media”. Vilket vore desinformation om inga kritiska frågor ställdes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.