Slemminarium och text

På tisdag arrangeras ett slemminarium för allmän teori på Humanistiska fakulteten. Programmet lyder:

  • Rasmus Fleischer – ”Teoretiska perspektiv på musikens reproducerbarhet”
  • Erik Hannerz – ”The positioning of mainstream”
  • Roland Paulsen – ”Tomt arbete”

Vi samlas på tisdag kl. 13-19 (ungefär) i Sal C430 på Humanistiska fakulteten. Humanisten ligger bakom Götaplatsen i den stora parken. C430 är en sal som ligger precis ovanför cafét (alltså en våning upp). Alla är välkomna! Det kostar inget, kräver inga förkunskaper och inte heller någon borgerlig bildning! Anmälan behövs inte heller, men det är bra om ni ändå anmäler er via Facebookgruppen (så att vi kan stjäla extra stolar i cafeterian). Det är tillåtet att kopiera allt som sägs och det kommer att ges mycket tid att ventilera åsikter och diskussioner.

Den som vill läsa det paper som jag har tänkt att presentera så finns det att kopiera här: (Panspectrocism – Phylum and Diagram). Det är en mer akademisk version om min tidigare post – Traktat om fylogenetik. Tanken är att texten ska förvandlas till en peer-reviewbar artikel till en filosofisk tidsskrift… men för detta behöver jag hjälp! (skam den som tror att filosofin är ett ”individuellt” projekt). Vi jobbar, vi bygger!

7 svar på “Slemminarium och text”

  1. Jag skriver också på min text just nu. (Den kommer för övrigt att ta avstamp i slemprojektet.) Lurar även på något fiffigt alternativt sätt att få den att replikera sig över till andras huvuden. Vi bygger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.