Modeblogg 2 – Egypten

Det är så härligt att vara på semester. Speciellt nu när det är svinkallt hela tiden. Jag och bästiz XOXOXOXOXOX Miss u bitch!

GULLEKATTEN kom på besök när vi var på restaurang. Har hört att man inte ska klappa katter men kan du motstå MISHMISH <3<3<3<3<3<3 Hoppade bara upp i knät på vännen opalmar XO. Ibland blir han sur, men här ser man att han är ca jätteglad.

Mmmmm. Svalkande dryck efter en hård dag i solen 😉 😉 😉 😉 😉 Jag ba 😀 Skjorta från Dressman.

5 reaktioner till “Modeblogg 2 – Egypten”

  1. Guud vilka fina! asso skiit het skjorta! omg det passa till ditt blonda hår! vilken sling färg e dt? du o ekman e såå fräscha!!johannes nya tribal e skit het oxåå!! Haha hur som helst, alla som kommeterar negatvit om dej är bara så galet avundsjuka! Vill vara mig själv, men tycker dock att alla borde sträva efter att se ut som dej, snygg kropp, välskött hår, och bara almänt fräsch! CHRISK, DU har DEN ENDA stora kända bloggen som är VÄRD ATT LÄSAS!!Du är liksom mänsklig, till skillnad från tex Kenza, Blondinbella och Foki som försöker vara så änglalika & perfekta..! Ha en super härlig jul! Pussss, ett troget fan!<3 love you <3

  2. Tres chic! Paris kan slänga sig i väggen, det är Hurghada som gäller våren -11.

    Äntligen har man alltså blivit del av den ökända modebloggosfären…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.