Fax till Näringsdepartementet

10265184-adac206747f92ae2dc189a7a7d33aec44a1e8641-fullDen första kommunikativa handlingen bestod i att skriva ett blogginlägg med frågor om telekompaketets tredjebehandling, riktat som ett öppet brev till Näringsdepartementet. Inget svar. Därefter mejlade jag och fick kvitto av registrator. Inget svar.

Nu trappar werebuild.eu upp och går över till fax. På outernets är detta att betrakta som en stark symbolhandling.

Svara plz! Vi vill ha dialog!

10 reaktioner till “Fax till Näringsdepartementet”

 1. Outernets! Gillart.

  Vi jobbar såhär. Det finns dem som är internets, internauterna. Sen finns de dem som inte har tillgång till en dator men ändå ÄR internet och kommunicerar på nya sätt. De är internetNoll. Sen finns det ytterligare en kategori som säkert har datorer, något internt system för mail, kanske till och med någon policy för sociala medier, men ändå ÄR de inte internets. De kallar vi för OUTERNETS.

 2. Jag har mailat och fått kvitto från registrator i samma fråga. Tyvärr verkar det vara lås och bom på informationsflödet i detta fallet. i normala fall hade det nog betytt att dom har för mkt. att göra med val och allt men eftersom detta är Bodströmalliansen misstänker jag att arbetet redan påbörjats och att man mörkar med det.

  Mvh
  Fredrik Larsson

 3. På en av de första demonstrationerna som Piratpartiet ordnade i Stockholm var det någon som hade med sig en banderoll med texten ”Låt bli vårat internet annars tar vi er fax!”

  Det tycker jag fortfarande var en höjdarparoll. 🙂

 4. @Christian: Japp. Att skicka ett fax är ett tydligt statement.

  För övrigt diskuterade jag med lokala piratpartister om hur faxen kan återintegreras på nätet i olika sammanhang. Det är väldigt telekom!

 5. Chris, nu har det gått nästan en månad sedan ditt första försök att kontakta Näringsdepartementet och få svar på dessa frågor. Jag tycker att det är en orimligt lång tid och jag undrar ifall dröjsmålet är förenligt med §4 och §7 i Förvaltningslagen (1986:223). Denna lag är tillämplig på alla myndigheter i Sverige och så vitt jag vet är Näringsdepartementet en myndighet.

  http://www.notisum.se/rnp/SLS/LAG/19860223.HTM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.