Fasadputsregeringen

Centern vill ju som sagt putsa fasaden på IPRED genom att man först ska varnas om man ”laddar ned”. Det är en grotesk smygmanöver som får långtgående konsekvenser ända ned till våra trådlösa routrar. Faktum är att hyrsnutdiagrammet kvarstår. Precis samma sak hände med FRA. Då kallade jag ändringsförslagen, som innehåller dimridåerna ”specialdomstol och trafikstråk”, för en avledningsmanöver i Expressen. Min slutsats, även om den där riktades främst mot folkpartiet, kvarstår: Det är inte en liberal politik att göra på detta vis!

Det är i mina ögon ett teknokratiskt förhållningssätt: Att först kasta ut fram ett monstruöst IPRED eller FRA, och sedan få det att se ut som att man backar och ingen-fara-här-flaggan vajar som ett smutsvitt banér över integritetens wasteland.  

Istället för att syssla med en bräckligt putsverk (fasader brukar flagna efter ganska kort tid) bör man ta frågorna i sin grundförfattning istället. FRA – kabel som kopierar all internettrafik; IPRED – hyrsnutar får hämta ut IP-nummer. Problemet är att båda dessa förhållanden är politiska landminor som vår regering inte vill/vågar/klarar av/tycker är strategiska/ att hantera. 

10 svar på “Fasadputsregeringen”

 1. Hahahah allvarligt talat Fyfan vad bra.

  Fasadputsare Perfecto.

  Asså dom har putsat och putsat och putsat till förbannelse, hela regeringen måste bara vara 10 gradens superproffessor putsare med 40 årig lögn putsar utbildning och 5 doktoranden av lögnförfining med murbruk.

  Helt otroligt.

  Fasadputsarproffsen ala första klass.

  Vilken teater vilket skådespel de är ju rena rama Federlay klassen på detta skådespel.

  Var kan jag boka biljetterna til kvällens peformance??

 2. Rättelse.

  Haha nu ska jag mynta ett nytt utryck.

  Oj fårlåt jag gjorde en Federlay.

  När någon kommigt på att du ljugit och spelat teater.

  Eller jag råkade tolgforsa mig, när man släpper en smygare.

  Eller oj fan jag fick en reinfeldt på handen , om man missar med toapappret när man torkar sig i skitan.

  Hahahaha grymmt sjukt va?

  Stay Real ; )

 3. Mike: Frustrationen är fatal. Det är därför jag inte kan hjälpa att jag ibland tar till hårda, retoriska formuleringar. Dock är detta inte alls idealt eftersom jag tror att man måste hålla sig saklig och kall. Bemöta med sakargument och välgrundade analyser. Jag misslyckas ofta med detta, men ska försöka skärpa mig.

 4. RÄTTELSE ok ok vet att det blir tjatigt men lovar går igenom hela texten nu.

  Nej du har rätt broder ,, att vara rättfärdig skapar inte negativitet utan man måste handla och leva som man lär , du har rätt.

  Om du känner frustration eller sjukdom kan du lätt ge den till moder jord.

  Börja med andas med en näsborre in genom ena näsan och ut genom munnen med tungspetsen i gommen av insidan av övre raden tänder.

  Detta efter ett tag tillåter dig känna energin aktivera dig och ladda dina njurar och väcka kraften.
  Det kalibrerar ochså vänster och höger hjärnhalvas elektromagentiska frekvens och tillför lugn och balans)Löser upp stagnerat chi).

  Sedan väcker du hjärtat genom att inse att allt är energi och den energin är kärlek i grunden.

  Att ge från hjärtat är nyckeln.

  Andas in i hjärtsäcken (Övrebröstkorg) släpp sedan ner din anding och medvetenade neråt genom shakrana så du kan uppleva dem och lösa upp dem om dom inte har rätt energi och ligger och blockerar.MAgen kan ibland ha ljud för sig och bubbla när energin börjar röra sig.
  Lägg märke till att du har olika känslor i olika chakra . när du när balanschakrat märker du att du varken vill andas in eller ut under denna ligger rootchakrat.

  När du etablerat kontakt med den innre gurun ditt hjärta och eleven din rotchakra så kan du skicka den negativa yin värme energin ner i moderjord genom benen och moder jord rensar den åt dig och skickar tillbaks den som ren yin vilket färdas i ditt blod av form av joner upp längst baksidan på kroppen.

  Nu kan du nyttja dina mudras till läka organen.

  När du öppnat andingen och hjärtat lägg då märke till att dina händer strålar med energi och chi när du fokuserar på dem. prova träna på ett Chi wheel (se youtube).

  Den helande energi komemr från hjärtat och omvandlas av andingen tills du lär dig kanalisera.

  När du lärt dig skicka dem negativa energierna till din mor så kommer du känna dig mycket lättare, friskare , aldrig trött, och inte påverkas av negativa känslor och kan skratta åt dig själv utan problem.
  Du är nu ett barn av moder jord.

  du kommer ochså upptäcka många nya delar av dig själv och slutligen kasta av dig ditt jag som ett gammalt skal för att inse att du måste leva rätt för att kunna utvecklas vidare.

  Inse för att lugna sinnet först och väcka dig själv den 8 faldiga vägen och dom stora sanningarna så du kan tömma dig själv först , för att utan ett lugnt sinne kommer du ingevart.

  Därigenom upptäck dig själv och du kommer upptäcka den innre och yttre guden i alltets existen som du är en del av.
  The uniwersal spirit.
  Därigenom kommer din Yang energi in genom huvudet med andingen ner genom lungorna , ner och runt njurarna 3 och halvt varv sedan ner till anus insidan av stjärtmusklerna närmast höftbenet in i anus på höger och vänster sida , upp på magens framsida strax under din navel. Här samlas din yang . ,mestadels genom huvudet med andingen men ochså mycket genom händerna.

  Din Yin färdas genom benen in i hjärtat från moder jord.

  Sedan träffas dom i en fest i magens centre och du får ut energin.

  Efter ett tag komer du kunna börja dirigera om nervsystemets kopplingar och använda dig av ren yin eller yang energi till olika ändamål.

  Om du lever som du lär och om du lär dig sanningen.

 5. Nåja man missar lite här och där men du fattar nog påängen.

  Om du är intresserad har du min mail så kan jag hjälpa dig steg för steg.
  Är själv på en resa och upptäcker mig själv men delar gärna alltid med mig a vad jag vet och kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.