Facebookevents

Okej, det här är lite ironiskt. Men det har skapats ett Facebook-event (varning för länk) för festen ordnad av Ink Bokförlag där bland annat Det Nätpolitiska Manifestet släpps. Genom några ”trix” lyckades jag få ut texten ur fängelset:

Ink är Studio Barnhus favoritbokförlag. Studio Barnhus är Inks favoritpartymaskin. Tillsammans ordnar dessa kulturinstitutioner Bokmässans finaste kalas / ballaste disko / bästa häng – kalla det vad du vill, missa bara inte lördagen på Röda sten, där releasefesten för Christopher Kullenbergs Det nätpolitiska manifestet äger rum.

Dörrarna öppnar 21:00, och förutom Studio Barnhus själva (alltså Axel Boman, Petter Nordkvist och Kornél Kovács) spelar Göteborgs egna lofi-goth-psyk-gudinna Scout Klas, samma stads unga, finsk-makedoniska technohopp Shakarchi & Stranéus samt indiekonnässören, tillika kulturskribenten Alice Eggers med vänner. Ändra fram till 03:00!

Tidigt på kvällen samtalar Christopher Kullenberg och Samira Ariadad om boken, nätet och livet.

Kom och bli glad med oss önskar Ink bokförlag och Studio Barnhus!

Time: September 25 at 9:00pm – September 26 at 3:00am

Location: Röda Sten

Ironiskt är det dels för att jag inte har Facebook och inte kan bjuda in er den vägen. Ironiskt är det även för att jag i Manifestet analyserar just Facebook som en grundpelare i den panspektriska primitiva ackumulationen, där våra liv omsätts till värde för stora företag. Så gör er till slavar under databasen och fyll i att ni kommer! Eller kom bara, man måste inte ha Facebook för att få komma. Ni är alla bjudna!

1 reaktion till “Facebookevents”

  1. Bra fest och spännande bok som jag ser framemot att läsa!

    Men, varför så dyrt? För mig som har fast jobb var det inte något problem att betala 170 kronor för inträde och bok men för mina vänner som jag kom med och som är studenter var det uteslutet att köpa boken efter att ha betalat 120 kronor i inträde. Till nästa gång vore det grymt om det kunde stå att boken inte ingår i inträdet, då hade flera av mina vänner köpt den innan på mässan, struntat i festen och du hade fått fler läsare. win-win.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.