Da IPRED challenge – nu bygger vi!

Rasmus skriver att nu stoppar vi piratjägarlagen. Mark har juridisk ingång. Emma har planen.  Anna bygger upproret. Christian och Rick djupdyker. Det är dags att bäva bloggosfären. Resonanser som får trötta politiker och gammelmedier att sätta snyggkaffet i halsen. (ja, jag vet att jag jobbar klyschor här).

Två veckor har vi på oss. Jag är en ganska produktiv människa, så kontakta mig bara så bygger vi! Jag behöver  en blandning av skuldbeläggande och tvång, sen skriver jag genom natten, fyllan och ångesten!

En sån här fuling ska regeringen inte få igenom! Vi vill inte ha ett hyrsnutsamhälle goddamnit! Vi måste jobba full-spectrum dominance, bloggtryck och jävelskap. Jag är med på alla tre!

Nu jobbar vi!

15 reaktioner till “Da IPRED challenge – nu bygger vi!”

 1. Lysande.

  Det är precis det här vad som behövs. Ren finlandssvensk sisu att nu jävlar.

  Själv sitter jag och skriver på ett medlemsutskick för att mobilisera hela jävla organisationen. Sextusen personer. Vet inte exakt hur många som kommer att agera, men räknar med åtminstone tusen.

  Det räcker inte med att vi som bloggare aktiverar oss själva och våra bloggarkollegor. Vi måste aktivera våra läsare. Det är så vi skalar ut på riktigt.

  Rick

 2. Rick: Jag sitter tyvärr inte på någon organisation, men min erfarenhet är att pirater har ett tryck inom sig som gör att det här kommer att explodera!

  Till mina läsare, som tyvärr inte är i samma storleksordning, säger jag bara: ”om vi tryckte FRA-lagen halvvägs ned i papperskorgen, låt oss trycka IPRED till botten så att hela skiten följer med ut i sopcontainern!”.

 3. hossi: nejnej, det är inte alls omöjligt. vi får helt enkelt ställa regeringen mot väggen. de har sagt att de inte ska jobba med hyrsnutar mot fildelare. om de ljuger så vet i alla fall vi och alla som vi känner att de är lögnare. Och vi vet att de som kallar sig liberaler istället bör skriva ”teknokrater” i sina CV.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.