CCC – Rapport # 5; bildexposé

Hej, jag är dividuell nummer 1370. Via sociogrammet ovan kan man se vem jag umgås med. Om ni går in på denna adress och knappar in mitt nummer kan ni följa mina rörelser i realtid. I en kontorsbyggnad, i ett universitet nära dig, eller på en tågstation i din stad kommer kanske denna teknik snart rullas ut. Det är ju underbart på många sätt… men… hmm… lite jobbigt kanske ändå…

Idag har jag demonstrerat med Piratpartiet. Budskapet var generellt: ”Freiheit statt Angst – Stoppt den Überwachungswahn”. (fulöversättning: ”Frihet istället för rädsla – stoppa övervakningshetsen”).

Piratflaggorna vajar över kongresshallen.

Demonstrationen fortsätter längs Alexanderplatz.

Nätverket Freedom not Fear har en intressant bil med högtalare när de håller tal. Coolt!

2 reaktioner till “CCC – Rapport # 5; bildexposé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.